Pasta met pesto en asperges
Ingezonden door Eveline Budna

Ingrediënten:

400 gr. witte asperges
250 gr. fagottini con Radicchio e Ricotta (Buitoni Fresco)
140 gr. pesto alla Genovese (Buitoni Fresco)
50 gr. dun geschaafde parmezaanse kaas
zout
peper

 
  • Asperges in ruim kokend water met zout 5-10 min. koken.
  • Asperges laten uitlekken en in stukjes van 4 cm snijden.
  • Fagottini in ruim kokend water met zout in 4-5 min. beetgaar koken en laten uitlekken.
  • Uitgelekte pasta mengen met asperges en pesto.
  • Gerecht goed verwarmen en over diepe borden verdelen en de geschaafde parmezaanse kaas eroverheen strooien.

!! Tip: Ook lekker met een paar gewokte groene asperges erdoorheen

door Anonieme gebruiker op 4/09/2012 1:59
asperges met rijst natuur is ook hééééél lekker

Klik hier om commentaar te plaatsen.