Groene asperges met spekjes en gegrilde sint-jakobsvruchten
Ingezonden door Nicole Verscheure

Ingrediënten:

24 groene asperges
12 sint-jacobsvruchten
fijngesneden dragon
kervel
125 gr. spekreepjes
50 gr. goede boter
sap van halve limoen
croûtons
4 el olijfolie
4 sneden wit brood

Gezouten water laten koken en de schoongemaakte asperges blacheren, gedurende 1 minuut, giet af maak een wokpan heel warm en laat het spek bakken, voeg de geblancheerde asperges toe en laat de boter bij dit mengsel zachtjes smelten, blus met het limoensap, kruiden met peper en zout en bestrooi met de dragon en wat kervel. grillpan heel heet laten worden, grill de sint-jakobsvruchten halve minuut langs één kant en halve minuut langs andere kant, onmiddelijk serveren, met broodcroûtons, smakelijk

Momenteel zijn er geen commentaren. Wees de eerste om er één te plaatsen
Klik hier om commentaar te plaatsen.